DE YOGA

In de lessen werken we met Ashtanga yoga (poweryoga) een vorm van yoga die lijkt op de yoga die iedereen kent maar in uitvoering levendiger en actiever is. Je kan het vergelijken met een meditatie in beweging. De kennis die je op doet kan je toepassen in je dagelijkse leven thuis, op je werk, in relaties of tijdens het sporten.

Ashtanga yoga is een fantastische oefenvorm om een sterk en gezond lichaam te krijgen en het brengt je dichter bij wie je werkelijk bent. De onuitputtelijke ’bron’ van innerlijke vreugde, liefde, harmonie en natuurlijke gezondheid.

Yoga

Effecten

Door het beoefenen van poweryoga voel je je energieker en fitter, worden je spieren sterker en je ademhaling beter. Maar poweryoga geeft je ook houvast, het zorgt voor ontspanning, een evenwichtige omgang met voeding en een betere beheersing van lichamelijke klachten.

Zowel voor beginners als gevorderden

Tijdens je vakantie staat er iedere ochtend een yogales op het programma waarin je kennis maakt met de Ashtanga yoga. Iedereen kan op zijn eigen nivo de yoga beoefenen doordat er, een evenwichtig en uitnodigend programma voor zowel beginners als meer ervaren beoefenaars wordt aangeboden. De lessen duren ca. 2½ uur. Dat lijkt misschien lang maar je zult zien... de tijd vliegt voorbij.